De Victoria’s Secret Fashion Show is de nummer één lingerieshow wereldwijd. Onderdeel van het enorme succes is de jaarlijkse masterpiece, namelijk de 1 million dollar Fantasy Bra. Een bizar bedrag natuurlijk voor een BH, maar we kunnen niet ontkennen dat we ieder jaar wegzwijmelen bij het zien van dé Angel die de Fantasy Bra mag dragen. Dit jaar voor het eerst een dame die nog relatief kort de engelenvleugels mag dragen, het gaat om niemand minder dan Elsa Hosk. De BH is gemaakt door Swarovski en dat zie je terug aan de duizenden Swarovski kristallen op de BH. Collega model Romee Strijd feliciteert Elsa op Instagram dan ook netjes met deze eer. Stiekem hopen we dat de 1 million dollar bra volgend jaar gedragen zal worden door onze Romee.

View this post on Instagram

💎💎💎💎💎💎

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

View this post on Instagram

✨ahhhhh the dream angels fantasy bra✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

https://www.instagram.com/p/BpzeWgmgKtP/