Nederland behaalt top 12 bij Miss Earth

Category: ★ Beauty News

De Friese Margaretha de Jong heeft afgelopen weekend de top 12 weten te behalve bij de Miss Earth verkiezing in de Filipijnen. Miss Earth hoort bij de top vijf grootste verkiezingen wereldwijd en wordt daarmee ook wel een grandslam genoemd. Margaretha die afgelopen augustus Miss Beauty of the Netherlands won mocht Nederland vertegenwoordigen bij dit enorm grote avontuur. In de afgelopen maanden is Margaretha dan ook helemaal klaar gestoomd door het team van Milou van Hout-Verhoeks, de organisatrice achter de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing. Er komt heel wat bij kijken zo’n internationale verkiezing aan de andere kant van de wereld, maar het is ook een ervaring om nooit te vergeten. Zo mocht Margaretha het paradijselijke eiland Boracay heropenen en won ze de zilveren medaille tijdens de resorts wear competition. Toen Team Nederland haar afgelopen weekend ook nog kwam aanmoedigen kon die lach niet meer van haar gezicht en dat werd beloond. Want deze stralende Nederlandse Miss behaalde voor de tweede keer in de geschiedenis de top 12 in deze grote internationale verkiezing. Alleen vorig jaar wist Faith Landman dit ook te bewerkstelligen, zij eindigde zelfs in de top 8. Voor Milou is het een enorme bevestiging van de goede weg waarop zij zit met haar Miss Beauty of The Netherlands verkiezing, waarbij uiterlijk alleen niet voldoende is om te winnen, want een miss moet ook mooi van binnen zijn.

View this post on Instagram

THIS WAS MISS EARTH 2018!✨ For almost a year i have worked so hard for this and lived towards this final night. I didnt do this on my own but with me there was an amazing team from @missbeautyofthenetherlands organisation and I had the best support of sponsors, earthlings and my dearest family and friends. The journey was a once in a lifetime experience which made me so much stronger, I grew so much, learned so many lessons and met the most amazing people from all over the Earth. I snuiter the final night to the fullest and I’m very honoured to be the second girl from the Netherlands who ever made it to the top 12 and actually the first blonde! I made it into the top 10 for Beauty&Poise and for Form&Figure and ofcourse I treasure my silver medal for the Resorts wear competition. I want to congratulate Miss Vietnam 2018 Phuong Khanh Nguyen and her elemental court and ofcourse I want to thank the @missearth organisation was this incredible adventure. The upcoming week I’ll be enjoying the Philippines a bit more as I’m staying one more week in Borocay with my boyfriend who supported me all the way. After that I’ll be flying back to the netherlands! Selamat Philippines!✨ I’ll be forever grateful!

A post shared by 𝗠𝗜𝗦𝗦 𝗘𝗔𝗥𝗧𝗛 𝗡𝗘𝗧𝗛𝗘𝗥𝗟𝗔𝗡𝗗𝗦 (@missearthnetherlands) on