Dit waren Romee Strijd’s Victoria’s Secret runway looks

De Victoria’s Secret Fashion Show zit er weer aan te komen, tijd voor een kleine terugblik op Romee Strijd’s carrière als model voor Victoria’s Secret. In 2014 mocht Romee voor het eerst naar een casting van het merk, het was meteen raak Romee kreeg een rol in de show. Ze begon met één outfit, zonder engelenvleugels, maar wat een eer was het dat dit piepjonge Nederlandse model mee mocht lopen in de show. Doutzen Kroes liep destijds nog met haar mee, maar een jaar later nam zij afscheid en nam Romee de Angels Wings van haar over. De show werd sinds die tijd alleen maar leuker voor Romee, want vanaf dat moment mocht ze ieder jaar maar liefst twee looks laten zien, allemaal met de felbegeerde wings. 

Romee’s eerste show was in 2014, ze mocht hier één prachtige look showen.

In 2015 kwam er ineens groot nieuws, Doutzen Kroes stopte als angel bij Victoria’s Secret, maar gelukkig kregen we daar Romee voor terug. Dit waren haar eerste twee looks met Angel Wings.

In 2016 was Romee er gewoon weer bij als angel en rockte ze weer twee geweldige looks.

Afgelopen jaar in 2017 kreeg ze één van de grootste Angel Wings ooit, ze kwam namelijk met dit gigantische ‘gewaad’ de catwalk op. Ondanks dat deze wings niet zo mooi zijn dan de andere wings die Romee eerder droeg maakte ze hiermee wel enorme indruk.

Welke look van Romee Strijd op de Victoria’s Secret catwalk is jou het meest bijgebleven?