Lil Kleine lanceert eigen kledinglijn

Lil Kleine lanceert zijn eigen kledinglijn ‘Jorik’, zoals de rapper in het echt heet. De collectie zal vanaf februari 2019 in de winkels liggen. De kledinglijn is een samenwerking met purewhite lifestyle, maar het was vooral verloofde Jaimie die een inspiratiebron was voor Lil Kleine. Zo laat hij aan RTL Boulevard weten dat zij zijn muse is en centraal staat in zijn leven, ook op het gebied van kleding want zij doet zijn styling. Zijn eigen stijl is contemporary streetwear gecombineerd met sophisticated/luxury/high end, dit zal hij ook doorvoeren in zijn eigen kledingcollectie. Zo mixen ze met gemak een basic wit T-shirt op een smoking met daaronder sneakers. Lil Kleine had de kledinglijn al langer in zijn hoofd, hij wilde namelijk graag een persoonlijke touch aan zijn garderobe geven, dat is met ‘Jorik’ werkelijkheid geworden.

https://www.instagram.com/p/Bp0BVQtAevP/

https://www.instagram.com/p/Bp0RdS7nngL/

View this post on Instagram

Trots op ons nieuwste project @jorik !

A post shared by CoffeeConcepts PR (@coffeeconcepts_pr) on