Romee Strijd heeft haar twee Victoria’s Secret fittings gehad. We weten niet of er voor Romee nog meer fittings op het programma staan de komende dagen, maar we gaan er eerst even vanuit dat ze twee outfits zal gaan dragen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Voorgaande jaren droeg ze namelijk ook meestal twee verschillende outfits. Romee ging voor haar fitting looks voor een heel concreet kleurenthema, namelijk ‘black and yellow’. Zo droeg ze tijdens de eerste fitting een prachtig knal geel Off-White jasje, gecombineerd met een zwarte broek en zwarte over the knee boots. Bij fitting twee bleef Romee bij deze kleuren maar dit keer draaide ze het om, nu was de broek geel en het bovenstuk zwart. De Balenciaga sweater was de perfecte match want het logo was weer in het geel. Wat vind jij van Romee’s fitting outfits van dit jaar?

Look #1.

View this post on Instagram

Do u guys think I’m excited? 💛

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

💛🖤💛🖤💛

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

View this post on Instagram

Glamsquad is here ⚡️

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

 

Look #2.

View this post on Instagram

Fitting round 2, keeping it black and yellow.

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on