Waar wij blij mogen zijn dat we überhaupt een boeket rozen krijgen op Valentijnsdag kreeg Kylie Jenner gisteravond randomly duizenden rozen van haar vriendje Travis Scott. Misses Jenner (21) kocht kort geleden de woning die in het filmpje te zien is, dus waarschijnlijk wilde vriendje Travis haar graag verassen. De hele trap, het balkon, en de hele kamer waren gevuld met tientallen boeketten rozen. Op de achtergrond was het nummer ‘Hell of a night’ te horen, dit is een nummer van Travis uit 2013, niet te missen dus dat de rozen van hem afkomstig zijn. Misschien is het omdat we Nederlanders zijn, maar wij zijn toch wel heel benieuwd wat dit grapje gekost heeft.. romantisch is het wel 😉

View this post on Instagram

hell of a way to end the night 🌹♥️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on