Vanaf morgen wordt de Moschino x H&M collectie verkocht!

Mark your calenders and set your alarm want morgen komt de Moschino x H&M collectie in de verkoop. Vanaf 10.00 in de ochtend kan er volop geshopt worden op de webshop van H&M en vanaf 09.00 in geselecteerde stores. De collectie in samenwerking met Jeremy Scott beloofd binnen no time uitverkocht te zijn dus je moet er echt klaar voor gaan zitten wil je online shoppen en anders moet je al voor de winkel staan om die te bestormen. In de afgelopen jaren was het namelijk meermaals zo dat de beroemde designersamenwerkingen met H&M binnen mum van tijd waren uitverkocht en er echt een stormloop op was. De Moschino x H&M collectie wordt al volop gepromoot door onze favoriete It-girls en zo kan jij alvast kijken welke favoriete items je zou willen scoren.

View this post on Instagram

Thanks @mtvnl @mtvema for having us💥

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

View this post on Instagram

No Parking, just Dancing 💸 #HMOSCHINO

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

https://www.instagram.com/p/BpmAwCugf7f/

https://www.instagram.com/p/BpzmLgUDXyZ/