Estelle Cruiff ernstig letsel na overval

Maandag werd bekend dat Estelle Cruijff afgelopen zaterdagavond op brute wijze werd overvallen. Deze gebeurtenis is Estelle niet in de koude kleren gaan zitten, want naast lichamelijk letsel is dit mentaal ook heel zwaar voor haar. John van den Heuvel doet gisteravond een boekje open in RTL Boulevard over de mate van geweld die is gebruikt tijdens de overval en dat is niet mis. Want zo geeft hij aan dat Estelle echt het gevoel heeft dat de overvallers haar hebben proberen te wurgen, dit omdat ze niet snel genoeg meewerkte. Daarnaast heeft Estelle een hersenschudding overgehouden aan deze vreselijke beroving. Fysiek zal ze er wel bovenop komen zegt John, maar mentaal zal het wel veel langer duren voordat ze weer de oude is, zeker als ze weer ergens naar toe wil waar dit allemaal gebeurd is. Bij de roof is een bijzondere gouden Rolex buitgemaakt die mogelijk momenteel ergens verpatst wordt. We wensen Estelle veel sterkte en een spoedig herstel toe.