Joëlle Witschge openhartig over zwangerschap

Aan Beau Monde vertelt model Joëlle Witschge openhartig over haar zwangerschap die onlangs bekend werd gemaakt in de media. Voor Joëlle was het een enorme verassing dat ze zwanger was, dit omdat de kans op een natuurlijke zwangerschap door haar PCOS slechts 1% was. Joëlle en haar vriend Dave zouden dan ook een traject ingaan waarbij Joëlle een tijdje hormonen zou moeten slikken, toch kochten ze voor de zekerheid al wat zwangerschapstesten. Wat denk je? Het was in één keer raar, een wonder! Joëlle kon het haast niet geloven. Dave en Joëlle hadden dus wel al een onwijze kinderwens en de zwangerschap was dan ook zeker geen ongelukje. Ze hebben het direct aan close vrienden en familie verteld, een paar dagen later moest hun management het ook weten. Helaas lekte de vertrouwelijke informatie al snel uit en werden ze gebeld door RTL Boulevard, dit konden ze nog met een leugentje afdoen, maar twee dagen later stond het al in roddelblad Story. Dit is iets wat het stel enorm jammer vindt omdat ze de zwangerschap nog graag even privé wilden houden.