Leonie Hesselink op weg naar Miss World

Leonie Hesselink werd onlangs gekroond tot Miss World Nederland en mag daarom afreizen naar China voor de Miss World finale. Vandaag was de grote dag en begon het vijf weken lange avontuur op Schiphol. In Sanya zal er een druk programma op de missen wachten, maar wat precies allemaal is nog niet bekend. Er zal in ieder geval veel geoefend moeten worden voor de grote finale die plaatsvindt op 8 december. De Miss World verkiezing is wereldwijd de verkiezing met het hoogste aantal deelnemende landen, zo mag Leonie het dit jaar opnemen tegen 119 andere landen. Om dan in de top te komen is natuurlijk ontzettend moeilijk, maar als dat gebeurd zal Leonie de wereld over reizen en een appartement krijgen in Londen. De bikinironde is geen onderdeel meer van Miss World maar daarvoor is een mooi persoonlijk doel in de plaats gekomen, Leonie haar doel heeft iets met borstkanker te maken, maar hoe het precies zit houd ze nog even spannend. We wensen Leonie in ieder geval veel succes!

View this post on Instagram

🐒

A post shared by L E O ⚡️ (@leoniehesselink) on

https://www.instagram.com/p/Bp65hmAnV9P/