3x onze Nederlandse modellen @ The VS Fashion Show

Het was voor Romee Strijd haar vijfde Victoria’s Secret show en alweer de vierde als Angel. Dit jaar was haar rol in de show extra groot omdat ze de felbegeerde outfit van Atelier Swarovski mocht dragen, op de outfit prijkten 125.000 kristallen. In deze outfit sloot Romee de ‘Celestial Angel’ sectie af die werd begonnen door Elsa Hosk in de One Million Dollar Fantasy Bra, hét hoogtepunt van de show. Myrthe Bolt (19) uit Groningen maakte dit jaar haar debuut bij Victoria’s Secret én hoe, want in de Pink section van de show stal ze écht de show. Myrthe, die naast haar modellencarrière Geneeskunde wil studeren, heeft hiermee laten zien dat ze heel wat in haar mars heeft. De 20-jarige Yasmin Wijnaldum, die al meer dan 200 fashioshows op haar naam heeft staan maakte ook haar Victoria’s Secret Debuut. Ze mocht als debutante al direct in twee segmenten in de show optreden. Dit deed ze net als de andere Nederlandse dames op fenomenale wijze. If it ain’t Dutch, it ain’t mutch 😉 

Romee Strijd

https://www.instagram.com/p/Bp8URyMB2Z1/

https://www.instagram.com/p/Bp71l1EBuM8/

View this post on Instagram

We’re ready for round 2 🖤 #vsfashionshow

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

 

Myrthe Bolt

Yasmin Wijnaldum