Free People opent winkel in Amsterdam

Het Amerikaanse kledingmerk Free People komt naar Amsterdam. De winkel in Amsterdam wordt daarmee de eerste winkel in Europa. Het merk heeft alvast het perfecte model gekozen voor de campagne shoot, zo gingen ze met niemand minder dan Romee Strijd de grachten op. De winkel zal zich vestigen in de Negenstraatjes van waaruit de Free People Lifestyle verder uitgebouwd zal worden. Het merk bestaat niet alleen uit kleding maar een gehele lifestyle, dus wordt er ook ondergoed, make-up, huidverzorging, welness producten en sportkleding verkocht. Ieder seizoen wordt de winkel omgetoverd in een nieuw thema, het eerste thema staat in het teken van de kerst, je vindt er dan heerlijke truien, fijne tops en mooie party dresses. De winkel is vanaf vandaag geopend, dus als je wilt kun je nu direct gaan shoppen!

Het adres:
Keizersgracht 359-361, Amsterdam.

View this post on Instagram

Pre-coffee mood #taptoshop @romeestrijd

A post shared by Free People (@freepeople) on