Joëlle Witschge said YES & stapt in huwelijksbootje!

Joëlle Witschge en haar grote liefde Dave Bulthuis gaan trouwen. Dat maakt Joëlle vandaag bekend op haar Instagram account, ze deelt een foto van afgelopen weekend waarbij ze haar verjaardag vervroegd vierde. Romantische Dave verraste haar met een huwelijksaanzoek. Joëlle zei natuurlijk volmondig JA! Twee weken geleden lekte in de media het nieuws dat Joëlle zwanger is al uit, dit tot grote teleurstelling van het stel die de zwangerschap liever nog even privé had gehouden. Joëlle noemt in de beschrijving van haar foto nog even dat sinds Dave weer in haar leven is alles in een schuine lijn omhoog gaat.

“I Said YES! Wauw wat een bijzondere avond… Dan vier je vervroegd je 27ste verjaardag met al je geliefden en dan gaat je grootste liefde gewoon op zijn knieën! Lieve Dave, sinds jij weer in mijn leven bent gaat alles met een schuine lijn omhoog, jij maakt mij zo gelukkig. Elke dag met jou is een feestje! Ik hou van jou”

Dave en Joëlle hadden vier jaar geleden ook al een relatie, maar de SC Heerenveen verdediger en het model verloren elkaar toen toch uit het oog. In de tussentijd kreeg Dave een zoontje met zijn toenmalige vriendin en had Joëlle relaties met Waylon en Timor Steffens. Sinds enkele maanden zijn Dave en Joëlle weer heel erg gelukkig samen.