Negin Mirsalehi opnieuw Influencer of the Year

De Nederlandse Negin Mirsalehi heeft dit jaar opnieuw de Revolve Influencer of the Year award gewonnen in Las Vegas. Vorig jaar ging ze er ook al met deze felbegeerde titel vandoor. Negin heeft dan ook een gigantisch bereik op social media, zo heeft ze 5,1 miljoen (!) volgers op Instagram en 280.000 abonnees op haar YouTube kanaal. Negin doet het dus internationaal super goed, dat bleek eerder dit jaar ook al eens toen bekend werd dat ze behoord tot de rijkste 30 van de wereld onder de 30 jaar. Negin laat op Instagram weten dat zij toen ze begon vaak kreeg te horen, zou je dit wel doen? Dat gaat toch niet lukken, er zijn al zoveel influencers. Toch is het Negin meer dan gelukt om hier haar carrière van te maken, ze laat haar volgers dan ook weten dat je, je nooit moet laten tegenhouden door anderen. Tijdens de Revolve awards waren er nog meer mooie prijzen te winnen. Zo werd Kendall Jenner Icon of the Year en Romee Strijd werd Model of the Year. Romee en Negin kregen bovendien nog een prijs voor ‘beste vriendinnen’ van het jaar.