Overduidelijk: Anna Nooshin heeft nieuwe liefde!

De geruchtenmolen over Anna Nooshin haar mogelijke nieuwe relatie kwam eind oktober op gang nadat een bekende Amerikaanse Tattoo Artist twee foto’s plaatste op Instagram. Op de foto’s was te zien dat op de arm van Nassim Zeta de initialen van Anna waren gezet ‘AN’ en andersom ‘NZ’ op Anna’s arm was getatoeëerd. Nu begint de geruchtenmolen weer opnieuw te draaien gezien Anna en Nassim samen op Bali zijn. Dit weten we omdat Anna in haar stories precies hetzelfde luxe resort laat zien als Nassim. Daarnaast plaatste Anna’s goede vriend Robert Rodenburg een foto van Anna en Nassim die haar in haar nek kuste. Het bijschrift luidt ‘Third weeling like a pro right now’. Overduidelijk toch, Nassim is de nieuwe liefde van Anna! Oja, Nassim Zeta is een goede vriend van Lil Kleine en Boef, maar kent ook bekende DJ’s als Sunnery James & Ryan Marciano en Martin Garrix, verder weten we helaas nog niet heel veel over hem.

View this post on Instagram

Third wheeling like a pro right now. 😅✌🏼

A post shared by Robbert Rodenburg (@robbertrodenburg) on

View this post on Instagram

💕liefde💕

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on