7x Perfecte poeder blushes voor ieder gezicht

Blush geeft een prachtige gezonde kleur aan je gezicht. Het maakt je wangen net ietsje frisser doordat er een beetje kleur opzit. Zeker voor de winter maanden is een blush wat je nodig hebt als je ietsje bleker wordt. In combinatie met een goed foundation, bronzer en highlighter komt je blush het beste uit. Je kunt je blush op verschillende plekken aanbrengen maar onze favoriet is de appeltjes van je wangen. Blushes heb je in diverse varianten van een vloeibare blush tot poeder blushes. Onze zeven favoriete blushes in poeder variant hebben we voor je op een rijtje gezet.

MAC Cosmetics – Mineralize Blush Geeful €27,-.
Deze blush van MAC is ietsje donkerder van kleur dan de meeste blushes, deze kleur is vooral geschikt in combinatie met een wat zwaardere make-up look bijvoorbeeld voor tijdens de feestdagen.

Milani – Baked Blush Luminoso 05 €9,95.
Luminoso is de all time best seller van Milani Cosmetics en dat komt omdat deze helder peachy kleur ieder gezicht lekker fris maakt.

Dior Blush – Happy Cherry €48,-.
Dior Blushes zijn van de beste kwaliteit en je ziet dat deze blushes heel natuurlijk weg blenden met je foundation. Happy Cherry is de blush der blushes als het aankomt op roze appelwangetjes.

Estee Lauder – Pure colour Envy Sculpting Blush in wild sunset €43,-.
Je bent een roze of een peachy blush lover, mocht je voor peachy gaan dan is de Wild Sunset de kleur die je wilt hebben. Deze blush geeft je die summer sparkle, óók in de winter.

Dior Skin – Rosy Glow Blush in Petale €50,-.
Rosy glow is de perfect blush voor vrouwen met een lichte huidskleur omdat dit een hele lichte kleur is die lekker subtiel weg blend met de rest van je make-up.

Sleek Blush – Rose Gold €6,49.
Super betaalbaar en ook nog eens een dupe van de Nars Orgasm blush die bekend staat als één van de meest verkochte blushes wereldwijd. Voor €6,49 ben je nooit bekocht met deze blush. De kwaliteit van de Dior blushes is beter, maar de prijs is ook bijna 10 keer zo hoog.

Tom Ford – Cheek Color Blush in love lust €61,-.
Een blush waarbij je, je bronzer kan skippen is deze prachtige love lust blush van Tom Ford. Boots met deze blush eenvoudig de frisse en sexy look van Jlo na.

Wat is jouw favoriete blush?