Monica Geuze schittert in eerste shoot met gezin

Category: ★ Entertainment News

Voor het allereerste Linda Meiden winterboek poseert It-Girl en YouTubester Monica Geuze met haar kersverse gezinnetje. Voor haar is dit ook de eerste keer dat ze met haar kleine Zara-Lizzy en haar vriend Lars Veldwijk een shoot doet. De resultaten zijn super tof geworden en die delen we graag met je. Baby Zara-Lizzy is natuurlijk de ster van de shoot in de meest schattige baby-pakjes.

View this post on Instagram

Sorry not sorry for spamming😜

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

View this post on Instagram

Babyzusje❤️

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

https://www.instagram.com/p/BqHEFwtFzGT/

https://www.instagram.com/p/BqF0wyznnqp/

View this post on Instagram

Oh, baby: daar is-ie dan eindelijk! @monicageuze siert de cover van ons aller eerste Winterboek mét dochter a.k.a. 'babyzus' Zara-Lizzy👶💕. En geloof ons: de aller eerste family-shoot van Monica, @larsveldwijk en Zara-Lizzy is om op te vreten😍🤤 (swipe up in onze stories voor backstage beelden👆). Verder kunnen jullie genieten van @queenofjetlags, @giarogiarratana, heftige verhalen, knappe ski-leraren, puzzels en nog veel meer. Morgen op de mat bij onze abonnees én iedereen die een pre-order heeft geplaatst🔥. Woensdag ligt 'ie in de winkel. #winterboek #monicageuze #lindameiden #queenofjetlags #linda Fotografie: @demarcdegroot • Styling: @famkemesman_fafstyling • Visagie: @mitzymalu • Haar: @ceschippers

A post shared by LINDA.meiden (@linda_meiden) on