Monica Geuze wil niet dat dochter op haar lijkt

Vlogster Monica Geuze laat in een interview met Linda Meiden weten dat ze niet hoopt dat haar dochter op haar lijkt. Monica doelt daarmee op de periode in haar leven waarin ze zo goed als niet deed op een dag. In het begin van haar vlog carrière kon ze namelijk doodleuk op bed blijven liggen totdat ze honger kreeg. Ze was op dit soort dagen enorm lui en niets interesseerde haar. Door deze puberale en recalcitrante houding haalde ze onder andere geen enkel diploma. Jammer vindt Monica nu, ze hoopt dan ook niet dat haar dochtertje Zara Lizzy deze eigenschappen van haar zal overnemen. Door het moederschap beseft ze nu pas hoe belangrijk het is om aan een goede toekomst te werken. In die paar jaar is Monica dan ook veel volwassener geworden, iets waar ze blij mee is.