DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK46)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Emelie (Emitaz)
Emelie is een it-girl uit Barcelona die heel populair is op Instagram en YouTube. Emelie is een echte natural beauty, haar gezicht heeft eigenlijk geen make-up nodig. Emelie maakt hele mooie romantische kiekjes.

View this post on Instagram

Yesterday’s look ⚡️

A post shared by EMELIE (@emitaz) on

Maria José Lozano Pascual
Maria is een jonge it-girl uit Valencia, Spanje. Op haar 21ste reist deze Spaanse schone al de hele wereld over, resulterend in super mooie outfit posts op haar Instagram account. Naast dat ze zelf heel knap is heeft ze een super knap vriendje.

View this post on Instagram

Sun sun suuuunn😍☀️

A post shared by Maria José Lozano Pascual (@merilozanop) on

View this post on Instagram

@sferaofficial

A post shared by Maria José Lozano Pascual (@merilozanop) on

Coco Baudelle
Coco Baudelle is een super knappe Franse actrice die bekend is geworden door haar rol in ‘Rien de Rien’. Ze is chic, knap en heeft een mooie tijdloze stijl. Haar super mooie Pixie Cut, laat haar gezicht heel erg mooi uitkomen.

https://www.instagram.com/p/BozqFtvFdVU/

View this post on Instagram

@marcjacobs by @leeorwild

A post shared by Coco Baudelle (@cocobaudelle) on

View this post on Instagram

Yesterday

A post shared by Coco Baudelle (@cocobaudelle) on