Laura Ponticorvo heeft zich de afgelopen weken meermaals uitgesproken over het pestgedrag waar zij mee te maken heeft. Zo werd zij onlangs op Radio 538 bij de Coen & Sander show nog belachelijk gemaakt. Daarnaast krijgt ze regelmatig hele nare reacties op bijvoorbeeld YouTube of Instagram. Ook realityster Michelle Kox liet zich al eens zeer negatief uit over de altijd positieve Laura. Toen Laura vorige week de kans kreeg om zich tijdens het RTL 5 programma Boxing Stars (waar Laura overigens eerder zelf ook aan meedeed) hard te maken tegen pesterijen greep ze die uiteraard aan. Dit deed ze door samen met Amanda Balk, die tegen Michelle Kox moest vechten, mee te lopen toen zij de ring betrad. Dit om een statement te maken tegen het pestgedrag van Michella, want ook Amanda Balk heeft hiermee haar ervaringen. Amanda nam het namelijk op voor Britt Dekker in het programma ‘Echte meisjes in de jungle’. Zij werd tijdens dit programma continue door Michella getreiterd. Laura laat in haar laatste YouTube video weten dat het onacceptabel vindt dat er in de volwassen wereld nog steeds wordt gepest. Het hele statement van Laura bekijk je hier.