Naakte Yolanthe Cabau flink onder vuur

Category: ★ Entertainment News
Yolanthe Sneijder-Cabau ligt flink onder vuur vanwege de FishLove-campagne waar zij zich hard voor maakt. Yolanthe ging uit de kleren om te poseren met een dode rog om op deze manier overbevissing van de Europese wateren onder de aandacht te brengen. Veel mensen vinden het behoorlijk hypocriet dat Yolanthe zich hiervoor inzet terwijl zij zelf en haar man Wesley een uitgebreid visassortiment op de menukaart van XaXa restaurant hebben staan. Daarbij gaat het dan ook nog eens om een aantal vissen die volgens de campagne onder druk staan. Klik hier voor de menukaart van XaXa Restaurant om te zien welke vissoorten er in het restaurant geserveerd worden.

View this post on Instagram

Laat ik beginnen met te zeggen dat er nog zo veel dingen zijn die ik beter kan doen.. Nog zo veel te leren en te ontdekken. Ik werd voor deze bijzondere campagne benaderd om met mijn bereik te vechten voor onze oceanen. Hoe en waarom? Met deze campagne maak ik mij samen met een groep fantastische artiesten hard voor onze oceanen. We laten niet teveel van ons zelf zien, maar maken een statement voor de noodzaak van #visserijlimieten. Er wordt niet gevraagd om te stoppen met vis eten maar wel om bewust te worden van het overbevissen en de gevolgen daarvan, zoals het extreem bevuilen van onze mooie oceanen en de manier en tijden van het vissen. Met deze wereldwijde campagne proberen wij het uitsterven van heel veel vissoorten en het bevuilen van de oceanen tegen te gaan. Wil je meer weten en/of helpen? Teken dan deze petitie : save.our.fish/petitie #stopoverbevissing . . . ( Deze vissen die wij vasthouden op de foto's zijn gestorven aan de bevuiling van de oceanen. 😥 Door met ze te poseren eren wij ze en vragen we om aandacht voor hen. Misschien een beetje shocking en zeker niet prettig om te doen maar niet zo shocking als wat er nu met de oceanen en deze vissen gebeurt ) . . . In Nl zijn we al heel goed bezig en daar mogen we trots op zijn! Want wij hebben de gezondere wateren en vissen op de juiste tijden en manieren. #MaarMetZijnAllenKanHetNogSchoner #DezeCampagneStaatVoorAlleOceanen . . Our love and help is needed! Let's all fight & protect our #ocean! ❤️ . . We ask EU governments to #endoverfishing by 2020. If you wanna help our ocean too, just sign the petition save.our.fish/petitie @fishlove2020 @fishlovecampaign @ourfish

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on