Presentatie Miss Universe in handen van Ashley Graham

Over precies  een maand, op 16 december 2018, vind de finale van Miss Universe plaats in Bangkok Thailand. De presentatie ligt dit jaar in handen van plussize model Ashley Graham en vaste host Steve Harvey. Die laatste maakte in 2015 een gigantische fout toen hij de verkeerde miss opnam als winnares, niet Colombia had gewonnen maar de Filipijnen. Dit zorgde toen voor een hele ingewikkelde situatie op het podium maar ook voor een hoop commotie wereldwijd. Naast de presentatie maakt de Miss Universe organisatie ook bekend dat zanger Ne-Yo zal optreden tijdens de finale. Dat beloofd dus een fantastisch spektakel te worden. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we onze Nederlandse Miss Rahima Dirkse kunnen zien op het internationale Miss Universe podium. De finale zal wereldwijd worden uitgezonden door FOX.