Must See: Sylvie Meis op het Duitse Bambi Ball

Het Bambi Ball is het meest belangrijke Duitse media gala. Waar onder andere Penélope Cruz maar ook Dua Lipa bij aanwezig waren. Penélope ging er vandoor met de award voor beste internationale actrice. De prijs voor beste internationale zangeres was er voor Dua Lipa. Onze eigen Sylvie Meis, die onlangs nog werd benoemd tot mooiste Duitse presentatrice, was er uiteraard ook bij aanwezig. In een prachtige couture jurk van Brian Rennie Couture stal ze de show. Perfect matchende make-up met een gouden oogschaduw look, nude lips en beeldige false lashes complimenteerden de jurk. De wetlook gaf een edgy twist aan het verder glamoureuze geheel. De look werd afgemaakt met peperdure juwelen van Chopard. Zoals we van Sylvie gewend zijn zag zij er weer beeldig uit.