Danny Roumimper openhartig over breuk Anna Nooshin

Danny Roumimper, de ex-vriend van Anna Nooshin, is in een interview met Club Hub van BNN VARA zeer openhartig over zijn relatiebreuk met Anna. In Club Hub stellen de presentatoren vragen die anderen niet durven te stellen én dat levert interessante antwoorden op.
Op de vraag of er een last van Danny zijn schouders viel toen het uitging antwoordde hij ‘ja ook’, want op een gegeven moment zaten ze op een totaal ander level en zijn ze uit elkaar gegroeid. Danny vindt dit naar eigen zeggen prima. Waarin ze dan verschilden? In alles, antwoord Danny. Toch plaatste hij zes weken geleden een Insta-story waarin hij vertelde Anna nog wel eens te missen. Dit is volgens Danny ook logisch na een relatie van 13 jaar, ‘het samen eten’, ‘het samen wakker worden’, dat soort dingen. Op de vraag of ze ooit weer samen zullen komen weet Danny niet meteen een antwoord omdat Anna momenteel gelukkig is met Nassim Zeta (klik hier voor het artikel) en hij niet in de toekomst kan kijken.
De eerste maanden als singel vond Danny heerlijk, voor een leuke avond hoeft hij namelijk maar weinig moeite te doen 😉 Voorlopig is hij dan ook nog niet opzoek naar een nieuw liefje, maar voor de verdere toekomst weet hij wel zeker dat hij een dame zoekt met ambitie en iemand die weet wat ze wil. Al hoewel, het mag allemaal wel wat minder ambitieus dan bij Anna.

Bekijk het hele interview met Danny Roumimper hieronder.