Kelly van den Dungen op weg naar Miss Supranational

Kelly van den Dungen is as we speak op weg naar Polen voor de internationale Miss Supranational verkiezing. Kelly werd door 12 Months of Beauty gekozen tot Miss Supranational Netherlands 2018. Hiermee komt voor Kelly voor de tweede keer haar grote droom uit. Dat was namelijk anderhalf jaar geleden om Nederland te vertegenwoordigen op een ‘Grandslam’ verkiezing. Een grandslam verkiezing mag zo genoemd worden als deze bij de vijf grootste missverkiezingen wereldwijd hoort. Kelly’s droom ging vorig jaar al in vervulling toen ze Nederland op de kaart zette bij de Miss Grand International verkiezing in Vietnam, hierbij stroomde ze knap door tot de top 20. In de peilingen voor Miss Supranational staat Kelly dit jaar ook weer heel hoog, zo denken echte ‘pageant experts’ dat ze zou kunnen winnen. Wij hebben alle vertrouwen in deze mooie miss, Kelly kreeg van Your Daily Fashion News dan ook niet voor niets al eens een YDFN-Beauty alert.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht

Afbeelding kan het volgende bevatten: Stefan Hoven Lieuw Choy, Kelly van den Dungen en Robin Hoven Lieuw Choy, lachende mensen, staande mensen

Kelly samen met Stefan & Robin van de 12 Months of Beauty organisatie.