Voor de feestelijke decembermaand introduceert Dr. Organic vijf unieke giftsets voor een mooie en gezonde huid. De beautyproducten bevatten natuurlijke ingrediënten die Dr. Organic wereldwijd heeft verzameld. Van antibacteriële Australian Tea Tree tot verzachtende Aloë Vera en Shea Butter uit Burkina Fasso. Alle producten in de Dr. Organic giftsets zijn vrij van parabenen, SLS, kunstmatige kleurstoffen en andere ongewenste toevoegingen zoals bioplastics en minerale oliën.

Giftset #1. Organic Rose Otto Ultimate Collection Jumbo Gift Set.
Het luxe Organic Rose Otto pakket is gebaseerd op de wonderbaarlijke werking van Bulgaarse Rozenolie, een ingrediënt dat al eeuwenlang wordt gebruikt in schoonheidsverzorging. De lijn is geschikt voor alle huidtypen en bevat een verfrissend aroma. Voor een zachte, gehydrateerde en stralende huid.

Giftset #2. Organic Shea Butter Body Gift Set.
Deze mooie set bevat een selectie lichaamsverzorgende producten die zijn verrijkt met Shea Butter, verzachtende botanische oliën en verzorgende fruitextracten. De scrub verwijdert dode huidcellen en maakt de huid spiegelglad. De bodylotion en body oil zorgen voor een diepe hydratatie en een subtiele geur.

Giftset #3. Organic Activated Charcoal Face Cleansing Gift Set.
De Organic Activated Charcoal Face cleansing Set zorgt door het ingrediënt houtskool voor de juiste regulatie van de talgproductie en een goed gezuiverde huid.

Giftset #4. Organic Hemp Oil Nourish & Soften Gift Set.
Dit verzorgende, super hydraterende duo-pack bevat de Hemp Oil Hand & Nail Treatment en de Hemp Oil Skin Lotion op basis van herstellende en huid verzachtende Hennepolie. De formule is verrijkt met Aloë Vera en Shea Butter en zorgt voor ultiem zachte handen en een rijk verzorgde lichaamshuid.

Giftset #5. Organic Hemp Oil Soothe & Restore Gift Set.
De vierde giftset zorgt door middel van hennepolie dat de droge winterhuid kan herstellen. Deze bijzondere olie is rijk is aan omega 3, 6 en 9 essentiële vetzuren die de huid haar veerkracht en glans teruggeven.

Prijslijst:
Giftset #1. Organic Rose Otto Ultimate Collection Jumbo Gift Set – € 39.99
Giftset #2. Organic Shea Butter Body Gift Set – € 14.99
Giftset #3. Organic Activated Charcoal Face Cleansing Gift Set – € 14.99
Giftset #4. Organic Hemp OilNourish & Soften Gift Set – € 9.99
Giftset #5. Organic Hemp Oil Soothe & Restore Gift Set – € 19.99

Dr. Organic biedt eco-bewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en online via hub webshop.