Chantal Bles staat er in roerige tijd alleen voor

Chantal Bles en Robert Doornbos gaan door een zware periode met een ziek dochtertje en een pasgeboren baby. Robert liet daarbij deze week aan Story weten dat hij ook nog eens niet vaak thuis is. Hij woont namelijk in Monaco, waardoor Chantal en hij een lange afstandsrelatie hebben. De styliste staat er dan ook vaak alleen voor hier in Nederland, wel komt Robert hierdoor iets vaker thuis dan normaal omdat hij er ook graag wil zijn voor hun zieke dochter Jada (2). Eind januari staat de laatste chemokuur op de planning en dan is hopelijk het einde inzicht. Robert zegt in het openhartige interview er samen met zijn gezin de schouders eronder te zetten, meer kunnen ze helaas niet doen. Het moet voor zijn vrouw Chantal ook enorm zwaar zijn om er in deze roerige periode merendeels alleen voor te staan. We wensen het gezin dan ook veel kracht toe.