Lange Frans haalt in ‘diss track’ hard uit naar Monica Geuze

Rapper Lange Frans heeft onlangs een ‘diss track’ uitgebracht waarin hij het heeft over de ruzie tussen hem en Lil Kleine. Daarin komt ook Lil Kleine’s ex Monica Geuze naar voren. Hij rapt in het nummer dat hij het met Lil Kleine, die hij in zijn jongere jaren onder zijn hoede nam, wel goed zou willen maken nadat ze jarenlang ruzie hebben gehad. Maar Monica Geuze, die moet heel ver uit zijn buurt blijven zegt Lange Frans in een interview met radio DJ Fernando Halman. Monica zou Lil Kleine nooit hebben gesteund als rapper. Monica riep altijd dat Lil Kleine nooit zo goed zou worden als Ronnie Flex, aldus Lange Frans. Daarnaast haalt hij in het interview nog eens hard naar haar uit door haar ouderwetse Amsterdamse ‘nieges’ te noemen, of te wel negatieve energie. Het hele interview met Fernando Halman zie je in de video hieronder.

De ruzie tussen Monica en Lange Frans ontstond door een discussie op Twitter waarin hij haar ondankbare hoer noemde. Deze ruzie werd nog eens voortgezet in het vliegtuig van Curaçao naar Amsterdam waar ze beiden inzaten, Lange Frans schreeuwde destijds in de Business Class naar haar dat hij nog steeds achter zijn woorden stond en dat ze zijn kinderen voor bij moest lopen als ze die ooit zou tegenkomen.

Monica en Lange Frans hebben ooit Monica trekt zich niks van de diss track aan en geniet lekker van haar kleine meisje Zara Lizzy.