Sylvie Meis viert miljoen volgers op Instagram

Sylvie Meis is op haar veertigste nog altijd razend populair, zo ook op Instagram waar ze dagelijks kiekjes uit haar perfecte leventje deelt. Zo zien we hoe Sylvie paradeert op de meest luxe strandvakanties, maar ook hoe hard ze aan het werk is als lingeriemodel of hoe haar Personal Trainer haar afbeult in de gym. Sylvie haar perfect life is zo populair dat ze maar liefst één miljoen volgers heeft gehaald op Instagram, reden voor een feestje dus. In een kantoor vol met ballonnen viert Sylvie haar miljoen volgers in prachtige party outfit. In het bijschrift zet ze bij de foto “You guys are one in a million, thank you for being the best followers”. Zelf volgt de kleine diva maar 400 vrienden of bekenden uit de fashion- en media branche, verschil moet er blijven natuurlijk 😉

View this post on Instagram

Miami Heat 🔥 #miami #miamibeach Werbung/Ad

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on