DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK47)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Avalon Chanel Weyzig
Deze knappe half Nederlandse en half Indonesische dame is een must-follow op Instagram. Avalon plaatst namelijk kiekjes van haar leven als internationaal model, vaak geschoten op de mooiste plekjes op aarde. Mocht Avalon je al bekend voorkomen, dat kan, want ze was Miss Nederland 2009 en presenteerde ons in datzelfde jaar bij zowel Miss Universe als Miss World.

 

Josh Veldhuizen
Josh is de eigenaresse van het succesvolle modelabel Josh V. Haar leven als onderneemster, fashionista en moeder legt ze iedere week vast in een vlog op haar YouTube kanaal. Daarnaast plaatst ze regelmatig haar OOTD’s (ofwel outfits of the day) op Instagram. Josh is natuurlijk vaak gekleed in haar eigen label maar trekt daarnaast ook heel graag haar dure designer items uit de kast.

 

Livia Auer
Livia is een Parijse it-girl die houdt van neutrale kleuren, casual chic en een tikkeltje vintage. Al haar foto’s zijn geschoten in het mooie Parijs, dus dat zorgt altijd voor een prachtige scenery op iedere foto.