Zangeres maan gebeten door aap op Bali

Maan en Tony Junior zijn sinds begin dit jaar een stel. Samen genoten ze de afgelopen dagen van een heerlijke vakantie op Bali. Helaas werd Maan daar gebeten door een aap én hadden ze te maken met een aardbeving. De aardbeving had een sterkte van 5,3 op de schaal van richter dus het stel was behoorlijk geschrokken van al dit natuurgeweld. Daarna werd Maan ook nog eens gebeten door een aap en is ze inmiddels 4 anti rabius prikken rijker. Ondanks de pech die ze hiermee hebben gehad, heeft het stel enorm genoten van een waanzinnige reis op het prachtige Bali.

View this post on Instagram

Lucky girl

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

View this post on Instagram

tarzan & jane going back home…

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

View this post on Instagram

wanderlust Hans

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on