Bibi Breijman bevallen van dochtertje!

Category: ★ Entertainment News

Bibi Breijman is bevallen haar eerste kindje samen met Waylon, een dochter! Het kleine meisje mag luisteren naar de naam Teddy Bijkerk en is geboren op zaterdag 24-11-2018. Bibi en Waylon zijn ziels gelukkig met de komst van hun kindje en genieten hier met volle teugen van. De bevalling vond plaats in het Haagse Bronovo ziekenhuis en verliep naar verluidt voorspoedig. Het stel zal de komende tijd slecht bereikbaar zijn en wenst door de media even met rust gelaten te worden. Wij wensen ze in ieder geval alle geluk met hun dochter.

View this post on Instagram

Het Lied van de Ooievaar Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe, je bent er nog maar net. Retteketet !  Ratatata ! Het leven gaat beginnen loop je neus maar achterna. Er wordt van je gehouden, daar kan je van op aan. En er is niemand kwaad op jou, want tja…je hebt nog niks gedaan. Ratata ! Retteketet ! Welkom kleine nieuwe je bent er nog maar net. En ik heb maar 1 advies dus kleine nieuwe opgelet: Da’s Ratata en Retteketet ! ‪Harrie Jekkers ‬ Onze liefde heeft zich vermenigvuldigd op 24-11-2018 met de geboorte van onze dochter Teddy Bijkerk. Wij zijn de aankomende periode moeilijk te bereiken en vragen uw respect (media) Laat ons van dit geluk genieten… Aan alle lieve mensen van het Bronovo ziekenhuis Den Haag, in het bijzonder Nicole, voor hun kunde en liefde! Het was magisch✨ @bibibreijman Jij bent magie! Ik hou van jou @dylanjonguh Jij bent de liefste grote broer die ze zich kan wensen. We zijn samen nu en dat is wat telt. Ik heb veel meer dan ik ooit had kunnen dromen maar dat mogen ze me allemaal afnemen. Dit is mijn geluk, Ik ben hun en zij zijn mij. Ik ga me uit m’n naad genieten! #TLC #TeddyLovesCompany

A post shared by Waylon (@official_waylon_music) on

Klik op het pijltje naar rechts in de foto voor meer beelden van het zielsgelukkige gezinnetje.