Modeflater: Amber Heard draagt badmuts

Voor de promotie van de film ‘Aquaman’ was de cast aanwezig bij de viering van de film op Cineworld Leister Square in Londen. Amber Heard droeg daar echter wel een heel bijzonder hoofddeksel. Voor de gelegenheid trok Amber een geweldige Valentino jurk uit de kast waarbij ze een bijzondere bijpassende badmuts op haar hoofd zette. De meningen over de look van Amber zijn nogal verdeeld, zo vinden fans dat ze op een synchroon zwemster lijkt maar anderen vergelijken haar met een schildpad. Wij vinden de look gewaagd, wat we op zich stimuleren, maar toch denken we dat Amber er knapper uit had gezien zonder dit bijzondere hoofddeksel. Wat vind jij van Amber’s look? Modetopper of modeflater?

View this post on Instagram

Why make a wave when you can make a splash 🔱

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on