Rahima Dirkse onderweg naar Miss Universe

Onze eigen prachtige Miss Nederland, Rahima Dirkse (25), is onderweg naar Thailand voor de Miss Universe verkiezing. Rahima mag Nederland vertegenwoordigen bij deze geweldige missverkiezing waarbij het niet alleen draait om beauty, zo verteld Rahima bij RTL Latenight. De komende drie weken zal zij haar beste beentje voor zetten op verschillende gebieden, zo is het belangrijk dat ze in shape is voor de spannende bikinironde maar zal zij zich ook in een prachtig nationaal kostuum van Pearl Donkers vertonen op het podium. Naast prachtige looks is het ook belangrijk dat je als miss bepaalde kennis hebt over de wereld en moet je goed kunnen spreken voor grotere groepen mensen. Rahima is er helemaal klaar voor en kan niet wachten tot de grote finale op 16 december aanstaande. Miss Universe is één van de meest bekende verkiezingen ter wereld en vindt een week later plaats dan de Miss World verkiezing in China. De huidige Miss, Demi Leigh Nel Peters uit Zuid-Afrika, zal hier haar opvolgster gaan kronen. Het beloofd een prachtige finale te worden die zal worden gepresenteerd door Steve Harvey en Ashley Graham, onder andere zanger NeYo zal tijdens de show optreden. We wensen Rahima heel veel succes in dit grote avontuur.