Zo begon Josh Veldhuizen aan haar imperium

Nog maar 7 jaar geleden startte Josh Velhuizen haar eigen modelabel Josh V op. Het modelabel is een onwijs succes en wordt verkocht in maar liefst 9 verschillende landen. Josh V is inmiddels een miljoenenbedrijf en hoe dat sprookje ooit begon verteld ze openhartig in onderstaand interview met Sanny Verhoeven. Wat vooral heel leuk is om te weten is dat Josh toen ze begon direct daarna met een real life serie ‘Modemeisjes met een missie’ op televisie was te zien. Iedere week trokken ze ongeveer een half miljoen kijkers en dit was precies wat Josh had gepland in haar ondernemersplan. Toen het programma op televisie te zien was had ze het namelijk zo getimed dat haar eerste collectie op hetzelfde moment in de winkels zou liggen. Het programma was een cruciaal onderdeel van haar masterplan tot succes. Slim van Josh was dat ze nadat ze het voorstel voor het televisieprogramma had verstuurd naar RTL en SBS meteen had getwitterd dat het programma binnenkort te zien zou zijn op televisie. Dit bleek dé truc om de zenders tegen elkaar uit te spelen en zo kreeg Josh al snel akkoord voor het programma. Die half miljoen kijkers gaven een kickstart voor de verkoop van haar eerste collectie van Josh V. Bekijk het hele interview met Josh in de video hieronder.