Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Mathilda Veenstra
Mathilda neemt je op haar Instagram mee in haar ‘inspiration breeze’, op haar gelijknamige blog verteld ze over alles wat ze leuk en mooi vindt om jou te inspireren. Als je van de combinatie fashion en interior houdt dan is Mathilda je perfecte inspiratiebron. Haar Instagram staat vol met prachtige kiekjes van haarzelf, haar outfits en de mooie plekjes die ze bezoekt, té leuk om niet te volgen.

https://www.instagram.com/p/BqE7qRwFJ9v/

https://www.instagram.com/p/BbFICTInAZY/

https://www.instagram.com/p/BoW2mb-i0rd/

Veronica Ferraro
Veronica komt uit Milaan, de stad van de mode en dat zie je terug in haar outfit posts. Ze houdt heel erg van een statement piece in iedere outfit, of dat nu een opvallende glitterrok een knalroze top of een bijzondere tas is. Deze blonde schone plaatst iedere dag wel een toffe foto in een minstens zo toffe outfit.

View this post on Instagram

All silver everything #Singapore

A post shared by Veronica (@veronicaferraro) on

View this post on Instagram

Trying to add some colours to this grey day

A post shared by Veronica (@veronicaferraro) on

 

Cindy Bruna
Topmodel Cindy Bruna deelt alles over haar modellenleven. Ze is een ster op de catwalk van onder andere Victoria’s Secret. Haar Instagram is niet zo gepolijst als bij andere modellen en geeft daarom op een speelse manier het fantastische modellenleven weer. Leuk om te volgen als je modellenwerk interessant vindt.

View this post on Instagram

Leaving NY like 🥳✈️🏖

A post shared by Cindy Bruna (@cindybruna) on