Dit was de trouwjurk van Priyanka Chopra

Actrice Priyanka Chopra (36) en zanger Nick Jonas (26) gaven elkaar dit weekend in India het jawoord. De uit India afkomstige Priyanka zag er beeldschoon uit op haar trouwdag in een jurk van Ralph Lauren. Op de eerste dag van het huwelijk vond er een christelijke ceremonie plaats onder leiding van Nick’s vader, de zondag stond in het teken van een traditionele Hindoe ceremonie. De jurk van Ralph Lauren droeg Priyanka op zaterdag. Zondag droeg het stel een schitterende Indiase outfit. De eerste foto’s van het sprookjeshuwelijk zijn inmiddels te vinden op social media en die willen we je uiteraard niet onthouden.

View this post on Instagram

And forever starts now… ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

View this post on Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on