Victoria Beckham heeft spijt van plastische chirurgie

In een interview met Vogue UK is Victoria Beckham (44) zeer openhartig geweest over plastische chirurgie waar ze spijt van heeft. Op de vraag wat ze aan haar jongere zelf zou willen vertellen gaf ze dan ook een heel duidelijk antwoord. Zo zegt ze dat ze zichzelf had willen vertellen dat ze niet met haar borsten had moeten aanklooien. Jarenlang heeft ze deze ingreep namelijk verzwegen omdat ze te onzeker was om het toe te geven. Nu vindt ze dat je gewoon blij met jezelf moet zijn en met wat je hebt. Victoria onderging in totaal maar liefst drie borstingrepen. Zo liet ze in 1999 haar borsten vergroten, dit deed ze opnieuw in 2006. In 2009 was ze er echter alweer klaar mee en heeft ze haar borsten weer laten verkleinen. Na deze drie ingrepen is Posh Spice er dus duidelijk klaar mee en zal ze niet terugkeren bij de plastisch chirurg.