Celebrity Make-up Looks als perfecte Holiday Inspo

Sinterklaas is net achter de rug en dat betekent dat we ons kunnen gaan voorbereiden op de altijd zo gezellige kerstdagen. De tijd van het jaar om lekker uit te pakken met haar en make-up zit er dus weer aan te komen en dat vergt de nodige voorbereidingstijd. Wij helpen je alvast een handje om met een geweldige make-up look voor de dag te komen bij het kerstdiner of op NYE. Onze favoriete celebrity party make-up looks hebben we voor je op een rijtje gezet.

Deze helder blauwe look van Victoria’s Secret model Devon Windsor doet je ogen er uit knallen.

 

Dazzling purple maakt Shanina Shaik oogverblindend mooi.

 

Deze 90’s oogschaduw look met metallic turquoise is gewaagd maar staat bij model Rose Bertram vast net zo goed als bij jou.

 

Voormalig Miss Colombia en tweede bij Miss Universe 2015, Ariadna Gutierrez, weet precies hoe ze er op haar mooist uit kan zien. Deze redcarpet look is perfect voor de feestdagen.

 

Laat een stunning appearance maar aan JLo over want ‘OH-WOW’ wat is deze look prachtig!

 

Laatst zagen we deze Close-Up van Kim Kardashian voorbij komen, perfect om de look heel gedetailleerd na te maken. De bruin tinten, de donkere kohl rond de ogen en de nude lips maken deze look just incredible.