Nog maar een paar maanden geleden ging de relatie van Anna Nooshin en Danny Roumimper na 13 jaar uit. Anna had al snel weer een nieuwe liefde, namelijk Nassim Zeta. Een steenrijke zakenman die al een dochtertje heeft uit een vorige relatie, zo was te zien in Anna’s weekvlog. Athans, daar lijkt het sterk op gezien het meisje in de vlog steeds iemand papa noemt en we zeker zijn dat de vrienden van Anna niet haar vader zijn. Het blijft een beetje vaag hoe lang Anna en Nassim nu samen zijn en of hij nu wel of geen dochter heeft, maar dat de twee smoorverliefd zijn bewijst onderstaand kiekje. Momenteel zit het kersverse stel in Miami samen met goede vriend Thomas Dekker om hier de Art Basel Miami Beach te bezoeken. To be continued..

View this post on Instagram

Mine. ♥️

A post shared by Nassim Zeta (@sirzeta) on