Living Coral is volgens Pantone dé modekleur 2019

Ieder jaar roept kleureninstituut Pantone de kleur van het jaar uit. Dit jaar was de kleur nog ultra violet maar volgend jaar is het ‘levendig koraal’. Dus niet gewoon koraal, maar levendig koraal. We horen je denken, what’s the difference? De kleur zou vooral meer bezieling, opgewektheid in onze voortdurend veranderende omgeving. Allright, één ding is zeker het komende jaar gaan we deze kleur waarschijnlijk in alle winkels terug zien en daar zijn we heel blij om. Koraal blijft een hele mooie tint of deze nou levendig is of niet.

View this post on Instagram

#MJSS19

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

View this post on Instagram

Details of Marc Jacobs Spring 2019 ✨ #MJSS19

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

View this post on Instagram

Details of Marc Jacobs Spring 2019 ✨ #MJSS19

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on