Model Hailey Bieber-Baldwin trouwde onlangs met haar grote liefde Justin Bieber. Op Instagram kreeg ze veel negatieve reacties op hun relatie. In een openhartige story laat Hailey weten dat dit veel met haar deed en dat dit haar zeker ongelukkig maakte op sommige momenten. Daarom neemt ze steeds meer afstand van haar social media kanalen om zich te focussen op het echte leven en haar mentale gezondheid. Wanneer ze haar Instagram account opende en ze de reacties weer zag binnenstromen kreeg ze spontaan paniekaanvallen, bang voor wat er nu weer gezegd zou worden. Ondanks dat dit haar persoonlijk veel deed gelooft ze dat we ons niet te veel van de wijs moeten laten brengen door de meningen van derden. Haar boodschap aan deze mensen is dan ook om meer liefde te verspreiden in plaats van haat. Hailey heeft op Instagram 16,3 miljoen volgers en krijgt op een foto soms meer dan 25.000 reacties, logisch dat dit best heftig is voor het 22-jarige model.