Miss Nederland schittert in Nationaal Kostuum

Miss Nederland Universe 2018, Rahima Dirkse, mocht vandaag schitteren in haar nationaal kostuum bij de Miss Universe verkiezing in Thailand. Rahima droeg een ontwerp van de hand van Pearl Donkers die deze speciaal voor haar ontwierp. Het kostuum bestaat uit een prachtige jurk met een hoofddeksel die volledig is gemaakt van papier-maché. Op de jurk is met acrylverf een wandtegel tableau geverfd, die ook te zien is in het rijksmuseum en de fietstunnel in Amsterdam. Gelukkig is het kostbare nationaal kostuum heel in Thailand aangekomen en kon Rahima er zojuist in schitteren op het Miss Universe podium. De Nationaal Kostuum show is een belangrijk onderdeel van de Miss Universe verkiezing, maar de finale is pas op over een paar dagen namelijk op 16 december. Bekijk de foto’s van Rahima in het prachtige ontwerp van Pearl Donkers hieronder.