Nederland strandt in finale Miss World 2018

Helaas is de Nederlandse Leonie Hesselink (26) er dit jaar niet in geslaagd om de top 30 te halen bij de Miss World Finale. De kroon werd uiteindelijk gewonnen door Vanessa Ponce de Leon uit Mexico. Leonie nam het in de Chinese plaats Sanya op tegen 118 andere deelnemende landen. Helaas wist ze niet door te stromen tot de top 30, die later werd terug gebracht tot een top 12 en een top 5. Leonie heeft ondanks deze kleine teleurstelling een geweldige tijd gehad in China. Ze verbleef hier maar liefst vier weken en werd op handen en voeten gedragen. Daarnaast leerde ze 118 dames kennen van over de hele wereld. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Op Facebook schrijft ze het volgende:

“Laten we het erop houden dat voor deze ene keer meedoen belangrijker is dan winnen. DIT WAS MISS WORLD 2018! Mijn doel was om Nederland wat beter op de kaart te krijgen. Dit is gelukt! Ik ben zéker niet ontevreden over het eindresultaat.”

Klik in de foto op het pijltje naar rechts voor meer beelden van Leonie na de finale van Miss World in China.