Gisteravond waren de Britse Fashion Awards in de Royal Albert Hall te Londen. Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met Swarovski. Clare Waight Keller won de Britse Designer of the Year Womenswear award. Zij kreeg de prijs overhandigd door niemand minder dan Meghan Markle. Dit was voor iedereen een grote verassing, want dit was niet vooraf aangekondigd. Meghan deelde de prijs uit omdat haar trouwjurk door Clare Waight Keller werd ontworpen die hoofddesigner is van het Franse Givenchy. Modehuis Gucci werd benoemd tot merk van het jaar en top model Kaia Gerber ging er met de titel model van het jaar vandoor. Kaia legde het hierbij af tegen modellen als Bella Hadid en Winnie Harlow. Onze eigen Doutzen Kroes was overigens ook uitgenodigd om de avond bij te wonen. Daarnaast waren er natuurlijk weer een hoop mooie looks te bewonderen op de rode loper.