Doutzen Kroes droeg 3 verschillende outfits @ BFA ’18

Doutzen Kroes was gisteravond aanwezig bij de British Fashion Awards, waar de crème de la crème van de modewereld aanwezig was. Doutzen wilde dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan en koos ervoor om in maar liefst drie verschillende outfits te verschijnen. Zo betrad ze de rode loper in een fantastisch design van David Koma. De tweede jurk droeg Doutzen op het podium bij de uitreiking van de Special Recognition Award for Innovation en kwam van het Britse label Halpern. De derde jurk die het 33-jarige model droeg was bedoelt voor de afterparty en kwam van de hand van Miuccia Prada. Welke outfit is jouw favoriet?

Outfit #1. David Koma.


Outfit #1. David Koma.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-1.png

Outfit #3. Miuccia Prada.