Nassim Zeta is sinds kort de nieuwe liefde van influencer Anna Nooshin. Op Instagram werd hun liefde onlangs bevestigd met deze intieme foto. Op YouTube en Instagram ontstond echter als snel onrust toen men niet precies wist wat deze Nassim nou precies doet voor de kost. Dat hij het financieel goed heeft was namelijk direct al duidelijk na één blik op zijn Instagram te hebben geworpen. Dure auto’s zoals Ferrari, McLaren, Rolls Royce en Mercedes, Nassim heeft het allemaal. Op Anna’s weekvlog op YouTube kwamen zelfs reacties dat Nassim een ‘drugsbaas’ zou zijn en op de verkeerde manier zijn geld zou verdienen. Toch blijkt niets minder waar en verdient Nassim de kost gewoon op legale wijze, namelijk met zijn telecom bedrijf ‘We Say So Contact Centers’, zijn restaurant ‘Frnzy’ én sportschool ‘Downtown Fitlab’. Zo… weten we dat ook weer 😉