Must See: Nikkie in Concert Fashion Show

Nikkie Plessen organiseerde gisteravond in het AFAS live een heus Nikkie Concert. De nieuwe collectie van Nikkie werd tijdens het concert gepresenteerd onder de klanken van bekende artiesten. Onder andere Waylon, Lil Kleine, Glennis Grace, André Hazes, Davina Michelle, Ali B, Famke Louise en Ronnie Flex traden op tijdens het concert. Modellen als Caroline Daur (bekende Duitse It-Girl) en Charelle Schriek liepen mee in de show. De presentatie werd gedaan door ‘s lands nummer 1 influencer Anna Nooshin. Eregast van de avond en onderdeel van de show was natuurlijk Kate Moss, die samen met Nikkie een eigen collectie heeft. De speciale catwalk was in de vorm ‘N’. De hele show was één groot feest waar menig bekende Nederlander, influencer of it-girl van mocht meegenieten. Denk aan namen als Martin Garrix, Noor de Groot, Jaimie Li, Kelly Weekers, Monica Geuze en nog veel meer bekende namen. Op oudjaarsavond zal de show worden uitgezonden op RTL 5.