Op Instagram doken de laatste paar dagen nogal ‘enge’ foto’s op van bekende Nederlanders. Denk aan Mascha Feoktistova van Beautygloss, Vivian Hoorn, Tess Milne, Tygo Gernandt en Eva van de Wijdeven. In totaal deden er maar liefst 44 bekende Nederlanders mee aan de campagne, waarbij zij zichzelf zogenaamd geïnfecteerd laten zien op Instagram. Dit alles om aandacht te vragen voor Ebola, een initiatief vanuit Artsen Zonder Grenzen. De foto’s van Mascha Feoktistova leverden onder andere veel reacties op, mensen hadden geen idee wat haar mankeerde en of het wel goed met haar ging. Langzamerhand werd het steeds meer duidelijk dat het om een campagne ging en draaien de reacties wat bij. De BN’ers roepen met deze campagne hun volgers op om Artsen Zonder Grenzen te steunen door een geldbedrag te doneren. De opbrengst wordt besteed aan hulp in landen als Congo waar een gigantische uitbraak van Ebola bestreden moet worden.