De ‘preliminary competition’ van Miss Universe zit er op. Tijdens de prelims wordt de show al eens gedaan, maar dan alleen voor de jury en niet voor publiek. Dit is het moment om de show te stelen want dit telt heel zwaar mee voor de finale van Miss Universe. Zelfs zo zwaar dat de top 20 eigenlijk al op dit moment wordt vastgesteld. Rahima Dirkse, onze Miss Universe Nederland, liet een fantastische performance zien vandaag tijdens de Preliminary Competition in Thailand. Vol zelfvertrouwen liep ze in een geweldige oranje avondjurk van Pearl Donkers over het podium. Zij maakte overigens ook het nationaal kostuum dat Rahima een paar dagen eerder droeg. Bij Miss Universe is de bikinironde nog altijd een vast onderdeel van de verkiezing en ook deze ronde kwam de half Braziliaanse Miss Nederland feilloos door. Haar lange benen en afgetrainde lijf lieten absoluut women empowerment zien. De eerste foto’s en filmpjes van de preliminaries zie je hieronder. Zou Rahima het goed genoeg hebben gedaan om de top 20 te halen? Wij denken het wel!